Reinvent your business
Image default
Aanbiedingen

Vaker thuiswerken? Dit zijn de dingen waar je goed op moet letten!

Vaker thuiswerken? Dit zijn de dingen waar je goed op moet letten!

Nu het thuiswerken een stuk normaler gevonden wordt dan dit eerder gevonden zou worden, is het slim om ons eens te richten op alles wat bij het thuiswerken komt kijken. Op kantoor of in een bepaald bedrijfspand is het logisch hoe bepaalde zaken zijn geregeld en zijn ingedeeld, maar bij jou thuis is dit helemaal niet zo vanzelfsprekend. Om je een beetje perspectief te bieden in deze situatie, hebben we dit blog voor je geschreven. Je vindt hier een boel tips en adviezen om het thuiswerken nog een stukje soepeler te laten verlopen!

Geconcentreerd werken

Als we iets geleerd hebben van het ‘hybride werken’ tijdens het coronavirus, is het wel dat geconcentreerd werken niet altijd even makkelijk is. Vaak worden we gestoord door kinderen of huisgenoten die we af en toe best even achter het behang hadden willen plakken. Gelukkig zijn er wat handige trucs om toch ongestoord verder te kunnen werken.

Door bijvoorbeeld een ‘niet storen’ bordje op de deur te hangen in de ruimte waarin je aan het werk bent, weten mensen om je heen dat dit misschien even niet het moment is om binnen te komen en een gesprek aan te gaan. Vertel de mensen om je heen dat je ze binnen kunnen komen op het moment dat het bordje is verwijderd of is omgedraaid!

Meerdere beeldschermen

Een ander handig advies is om meerdere beeldschermen te gaan gebruiken. Door meerdere beeldschermen te gebruiken, kun je een boel tijd besparen doordat je niet meer hoeft te wisselen van tabbladen en van bepaalde programma’s. Als je veel handelt met cryptomunten via een platform als www.anycoindirect.eu is het ook handig om meerdere beeldschermen te gebruiken. Door aan de ene kant de koers in de gaten te houden en aan de andere kant te kijken naar de coins waarin jij wilt investeren, weet je zeker dat je binnen no time geld gaat verdienen! 

 

https://anycoindirect.eu/nl