Reinvent your business
Image default
Business

Verschillende soorten douches

Als je je badkamer wilt renoveren, of als je gaat verhuizen naar een huis die nog geen badkamer heeft, is het handig om te weten welke douche je van te voren moet kopen, zodat ke daar al op voorbereid bent. Als je naar een bouwmarkt gaat, zul je merken dat er heel veel verschillende soorten douches en baden. In dit artikel gaat het allee over douches, dus als je in bad wilt, moet je de medewerkers om advies vragen. Soms is het lastig om je te navigeren in het sanitaire afdeling van zo’n bouwmarkt. De verschillende douches zijn soms wel overweldigend. Hieronder staan de bekendste soorten douches op een rijtje, zodat het makkelijker is om een keuze te maken.

Een instapdouche is een douche die geen douchecabine heeft, maar meestal wordt het onderscheidt van de rest van de badkamer met glazen wanden of een douchegordijn. Dit is handig voor wat ouderen mensen en kinderen, die makkelijk kunnen struikelen over de hoogte van een douchecabine. Ook voor jezelf is dit erg fijn, je hoeft nooit meer je teen te stoten! Qua douche betreft kan je natuurlijk kiezen voor een luxe douche of een comfort douche. Een luxe douche is een douche die meerdere kranen heeft, en meestal ook meerdere standen. Ook heeft het een betere uitstraling dan een comfort douche, maar als dit allemaal niet uitmaakt voor je, kan je beter voor een comfort douche gaan. Dit ziet er niet slecht uit, het is gewoon van iets lagere kwaliteit. Maar als je alleen woont en maar 1 keer per dag een douche neemt is dit prima te doen.

Dan heb je natuurlijk ook nog de douches met douchecabines. Douchecabines heb je in verschillende soorten en materialen: zo kan het gemaakt zijn van aluminium, plastic, kunststof of glas. Ook kan het rechthoekig zijn, vierkant, een beetje rond, enzovoort. Dit ligt echt aan je persoonlijke preferentie en wat past bij je badkamer. Heb je een kleinere badkamer? Zorg er dan voor dat je voor strakke, rechthoekige vormen gaat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://lavicta.nl