Reinvent your business
Image default
Business

Bubbelen voor uw gezondheid

De huidige samenleving vraagt veel van de mens. De werkdruk neemt opmerkelijk toe, deels verklaarbaar door de genomen maatregelen rondom het verspreide C-virus. De mens ervaart de huidige situatie als iets negatiefs, waar ieder getroffen wordt. De mentale gezondheid wordt beschadigd en lijkt steeds minder draagbaar te zijn.

Het is essentieel de aandacht te leggen op een verbetering van de mentale gezondheid. Er zijn diverse manieren mogelijk de gezondheid opmerkelijk te verbeteren, waaronder het nemen van een warm bad, opblaasbare jacuzzi of opblaas bubbelbad.

Huidaandoeningen te verlichten

Psoriasis en andere huidaandoeningen zijn lastig te verhelpen. Baden blijkt, ook volgens Dr. Paz, een essentiële manier te zijn om de huid te hydrateren en dode cellen te verwijderen; belangrijke activiteiten bij de behandeling van diverse, medische aandoeningen. Ook badderen in 0,005% bleekmiddel blijkt positieve effecten te hebben, volgens eczeem-patiënten.

Spierpijn verminderen

De echte boosdoener achter de verlichting van spierpijn in je bad is eigenlijk niet je badzout: afhankelijk van het soort bad dat je neemt, is het ofwel warmte of melkzuur. Als je een warm bad neemt, wordt gesuggereerd dat de warmte van het bad het equivalent is van een “hot pack” dat de temperatuur van de pijnlijke spieren verhoogt, pijnsensoren blokkeert en pijnverlichting veroorzaakt.

Als je echter een atleet bent, heb je meer kans om jezelf in een koud bad te gooien, waardoor de niveaus van melkzuur in de bloedbaan worden verlaagd. De kou vernauwt bloedvaten en voert melkzuur af, dat zich tijdens intensieve inspanning in het lichaam ophoopt, uit de aangetaste spieren. Zodra je eruit bent, vervangt nieuw bloed, zonder zuuraanslag, en verbetert je hersteltijd aanzienlijk.

Calorieën verbranden

Het is uiteraard niet mogelijk kilo’s te verliezen bij het nemen van een bad, maar het is gebleken dat er enkele calorieën verbrand worden in een warm bad. Dit is mogelijk door de warmte, waardoor de mens zal zweten en calorieën doet verbranden. Uit onderzoek blijkt dat een uur badderen gelijk staat aan een half uur wandelen.

http://opblaasbare-bubbelbaden.nl