Reinvent your business
Image default
Business

Persoonlijk contact weer mogelijk maken

Het coronavirus heeft een grote impact op de zorg en verpleeghuizen. Veiligheid wordt steeds belangrijker in deze periode. Kwetsbare bewoners en medewerkers van verzorgingstehuizen moeten goed beschermt worden tegen het coronavirus. Dit houdt in dat persoonlijk contact met de bewoners en medewerkers op een gecontroleerde manier moet gaan. Contact met familie, vrienden en geliefden draagt bij aan de gezondheid. Hoe pak je dit goed op een gecontroleerde manier aan, zodat de veiligheid voor iedereen gewaarborgd blijft?

Bezoekers zorgvuldig inplannen
Hoe zorg je er nu voor dat je de bezoekers aan verzorgingstehuizen zorgvuldig inplant en ervoor zorgt dat het aantal bezoekers binnen de perken blijft? Met een digitale receptie software heb je volledige controle over het inplannen en registreren van bezoekers en heb je een makkelijk overzicht van de geplande bezoeken. Op deze manier neem je een aantal tijdrovende, handmatige en kwetsbare planwerken uit handen van de receptie. Een groot voordeel van dit type bezoekersregistratie systeem is dat het waardevolle data verzameld. Met de data die het systeem verzamelt kan je alle contactmomenten inzichtelijk in kaart kan brengen. Op deze manier maak je het makkelijker om aan de RIVM richtlijnen te voldoen.

Hoe werkt het?
Een digitale receptie werkt in 6 simpele stappen.
Stap 1: bezoekers kunnen zich via de webpagina aanmelden voor een bezoek.
Stap 2: het verzoek komt terecht in een webportaal hier moet het verzoek afgekeurd of goedgekeurd worden.
Stap 3: zodra het bezoek is goedgekeurd ontvangt de bezoeker een mail met een QR-code.
Stap 4: de bezoeker scant de QR-code bij binnenkomst om zich zo aan te melden.
Stap 5: de uitnodiger krijgt een melding dat zijn bezoeker is gearriveerd.
Stap 6: na de afspraak en het bezoek, scant de bezoeker zijn QR-code om zich af te melden. Het gebruik van een digitale receptie is dus zeer eenvoudig en kan bezoek een stuk makkelijker maken.

http://www.economy.nl