Reinvent your business
Image default
Business

Het verbeteren van de huidige positie in de zoekresultaten is mogelijk

Het verbeteren van de huidige positie in de zoekresultaten. Zo gemakkelijk is dat helaas niet. Grote zoekmachines bepalen de positionering van een website aan de hand van verschillende factoren. Als bedrijf is het niet gemakkelijk een opmerkelijke stijging te realiseren zonder de hulp van experts op dit gebied.

Het is namelijk wel mogelijk in te spelen op de strategie van de grote zoekmachines. Google, Bing en andere internetbedrijven maken allen gebruik van specifieke componenten, waardoor het, door de juiste strategie toe te passen, mogelijk wordt de positie te verbeteren.

Strategie

Gezien de vindbaarheid op het web, streven vrijwel alle ondernemingen naar een gemeenschappelijk doel: het behalen van een zo goed mogelijke vindbaarheid. Hierop heeft de positionering in de zoekresultaten grote invloed, hoe hoger de website staat aanbevolen, hoe eerder de consument de betreffende website zal bezoeken.

Ondanks de grote zoekmachines het algoritme goed geheim houden, vinden er regelmatig onderzoeken plaats om dit algoritme te achterhalen. Hierbij wordt gekeken welke ‘ranking factors’ de huidige positie van websites bepalen en hoe deze te beïnvloeden zijn.

Inspelen op de strategie

Uit meerdere onderzoeken is gebleken dat het beschikken over een sterke backlink portofolio grote voordelen kan brengen, gezien de positie in de zoekresultaten. Backlinks zijn de linkjes die vaak in een artikel verwerkt worden, waarbij de consument, bij het klikken op de link, wordt doorverwezen naar de betreffende website. Deze website zal bij elke backlink een ‘stem’ ontvangen. Hoe hoger dit aantal stemmen is, hoe hoger de positie zal zijn voor deze website.

Uitbesteden

Toch zijn er aan het plaatsen van backlinks enkele eisen verbonden. Deze eisen kunnen landelijk en jaarlijks verschillen, waardoor het essentieel is op de hoogte te zijn van de huidige regels. Zo zal een backlink, geplaatst op een populaire website, zwaarder meetellen. Bovendien wordt er ook gekeken naar het aantal IP-adressen.

Om zeker te zijn van een sterke linkbuilding, is de linkbuilding uitbesteden een mooi alternatief. Hierbij zullen experts te werk gaan om een sterk opgebouwd artikel, met daarin de backlinks die naar uw website zullen leiden, publiceren. In samenwerking met een linkbuilding bedrijf wordt het mogelijk te huidige positionering te beïnvloeden.

http://economy.nl