Reinvent your business
Image default
Gezondheid

The Bridge Burn-out Indicator

De Bridge Burn-out Indicator is een wetenschappelijk ontwikkelde test om een burn-out bij werknemers en cliënten te voorkomen. Naast het krijgen van inzichten in de mentale staat van de gebruiker, is het ook mogelijk om werkgeluk te testen met onze indicator. Zo wordt er getest op 4 verschillende vlakken (fysieke vermoeidheid, cognitieve vermoeidheid, emotionele vermoeidheid en mentale afstand tot werk) om een duidelijk beeld te krijgen van het mentale welzijn van de gebruiker. Onze Bridge Burn-out Indicator is uitsluitend bedoeld voor professionele doeleinden, en daarom ook alleen beschikbaar voor bedrijven. Al na 30 minuten kan de gebruiker aan de slag, en het overzichtelijke rapport met uitslag is direct daarna beschikbaar. Met momenteel meer dan 250.000 jaarlijkse gebruikers van onze testen wereldwijd wordt aangetoond dat gebruikers terugkomen, en het belang inzien van onze tests.

 

Redenen om de Bridge Burn-out Indicator te gebruiken

Burn-outs worden steeds gebruikelijker onder werknemers, zo zijn er jaarlijks meer dan 1 miljoen werknemers die met burn-out-risico’s rondlopen volgens de TNO. TNO heeft hierbij berekend dat er een kostenpost van €3.1 miljard gemoeid gaat). De belangrijkste oorzaken van een burn-out zijn:

  • Emotioneel zwaar werk
  • Salaris
  • Verzuimfrequentie
  • Langdurig beeldscherm werk

Door het oplopend aantal burn-out is het van belang voor werkgevers om hier verstandig mee om te gaan. Hierbij geldt dat voorkomen beter is dan verhelpen. Het gebruik van een Bridge Burn-out Indicator van TestGroup is hier speciaal voor ontwikkeld. Onze burn-out testen bieden de mogelijkheid om inzichten te krijgen in de mentale staat van werknemers, om zo vroegtijdig burn-out klachten te verhelpen. Dit verkort, of zelfs vermijdt, ziekteverzuim en helpt bovendien bij een betere werkomgeving op de bedrijfsvloer. Een win-win situatie voor zowel de werkgever, als werknemer.

 

Werking Bridge Burnout Indicator

De Bridge Burn-out Indicator is ontwikkeld om vroegtijdige stadia van een burn-out te herkennen door het gebruik van een kunstmatige intelligentie. De technologie die wij hiervoor gebruiken wordt ook wel Normatief-Ipsatief Split Technology® genoemd. Dit is een algoritme wat twijfels in antwoorden van gebruikers inzichtelijk maakt, en zo de uitkomsten onderbouwt. Dit maakt het mogelijk om beter inzicht te krijgen in de mentale staat van gebruikers. Na het uitvoeren van de test wordt een overzichtelijk Bridge rapport opgesteld met de resultaten. In dit rapport wordt op 4 dimensies (besturen, uitvoer, houding en mentaal) een beoordeling gegeven van mentaal welzijn. Ook wordt er beoordeeld in hoeverre het algoritme overeenkomt met de gegeven antwoorden, hoe instemmend er geantwoord is en de sociale wenselijkheid van de gebruiker. Door het duidelijke overzicht dat ons rapport biedt, kan de Bridge Burn-out Indicator vroegtijdige burn-out risico’s aangeven.

 

Kosten Bridge Burn-out Indicator

Het is bij TestGroup mogelijk om een enkele Bridge Burn-out Indicator te bestellen á €109 per afname, of te kiezen voor een voordelig abonnement. Door een abonnement af te nemen wordt het mogelijk om over een langere periode het welzijn van werknemers of cliënten te beoordelen door ons Bridge Assessment Platform. In ons platform is het mogelijk om resultaten te beheren, kandidaten uit te nodigen en een ‘assessment report’ te downloaden. Op die manier kan de werkgever een duidelijk beeld krijgen van de ontwikkeling van de mentale staat van werknemers, zowel individueel als in groepsverband over het gehele bedrijf bijvoorbeeld. Dit biedt grote voordelen, omdat een werkgever een duidelijk beeld krijgt van de mentale staat van zijn of haar werknemers. Door vervolgens preventief op te kunnen treden, kan een burn-out worden voorkomen.

 

Over TestGroup

TestGroup is een uitgever van online testen op het gebied van persoonlijkheden en capaciteiten. Al onze testen zijn gebaseerd op wetenschappelijke onderbouwing, en vaak in samenspraak met universiteiten ontwikkeld. Deze universiteiten zijn zowel binnenlands, als buitenlands, en onze testen zijn dan ook in 20 talen beschikbaar! De professionele ondersteuning op het gebied van mensen in een organisatie staat centraal bij ons bedrijf, en daar hoort een duidelijk beeld van het mentale welzijn van werknemers of cliënten bij. Dit is iets waar TestGroup zich in specialiseert. Het TestGroup hoofdkantoor is gevestigd aan de Herengracht 282 te Amsterdam, hiernaast zijn er wereldwijd nog 12 kantoren.

TestGroup biedt naast de Bridge Burn-out Indicator, ook testen voor bijvoorbeeld beroepskeuze, loopbaan, profielkeuze, studiekeuze of persoonlijkheid. Al onze testen zijn gebaseerd op de mentale staat van gebruikers, en bedoeld uitsluitend voor professioneel gebruik. Ook zijn al onze testen ontwikkeld met wetenschappelijke basis, en dus bewijs van werking!

 

Contact TestGroup

Interesse in de mogelijkheden die TestGroup biedt voor jouw bedrijf? Neem dan vooral contact met ons op. Op die manier kunnen we kijken wat wij kunnen bieden, om zo jouw bedrijf beter te begeleiden op het gebied van online assessments van werknemers of cliënten. Naast de besproken Bridge Burn-out Indicator, bieden wij nog veel meer persoonlijkheids- of capaciteits-testen aan.

Neem contact op met TestGroup op 020-2621630, of via de mail op info@testgroup.eu. Dan kan ons gespecialiseerde team je te woord staan.