Reinvent your business
Image default
Bedrijven

Een airco zelf installeren in regio Lokeren met een zelfbouwpakket

Maak kennis met Swipe Zelfbouw. Het bedrijf heeft een ruim assortiment aan doe-het-zelfbouwpakketten, zodat u bijvoorbeeld uw airco zelf kan installeren in uw woning in regio Lokeren. Swipe Zelfbouw zet u en uw project centraal. Dat betekent onder andere dat het bedrijf niet alleen onderdelen levert, maar ook extra diensten aanbiedt. Hieronder wordt het zelfbouwpakket waarmee u uw airco zelf kan installeren in uw woning in regio Lokeren besproken.

Een bouwpakket om uw airco zelf te installeren

Een airco of lucht warmtepomp kan u voor het grootste deel zelf installeren. Op die manier kan u heel wat kosten uitsparen. Enkel de aansluiting en opstart van uw airco zal door een vakman moeten worden uitgevoerd. Maar daar hoeft u zich geen zorgen over te maken, want Swipe Zelfbouw heeft gecertificeerde medewerkers die u kan inschakelen voor die handelingen. Verder voldoen de onderdelen van het aircozelfbouwpakket van Swipe Zelfbouw aan hoge normen. Zo bent u meteen verzekerd van de kwaliteit van de producten. Indien u toch wat extra ondersteuning kan gebruiken, kan u een beroep doen op de werfassistentie van het bedrijf. De medewerkers van het bedrijf zullen dan bijvoorbeeld de elektrische aansluiting controleren en zullen de installatie testen op lekdichtheid met behulp van stikstof.

Contacteer dit gespecialiseerde bedrijf

Als u interesse heeft in een doe-het-zelfpakket om uw airco zelf te installeren in uw woning in regio Lokeren, neem dan zeker contact op met de deskundige medewerkers van Swipe Zelfbouw. De contactgegevens vindt u op de website van het bedrijf. Daar kan u meteen ook ontdekken wat het bedrijf nog allemaal te bieden heeft. Zo zal u zien dat het bedrijf, naast de doe-het-zelfpakketten om uw airco zelf te installeren in uw woning in regio Lokeren, ook een systeem heeft zodat u zelf uw zonnepanelen kan plaatsen. En u krijgt er bovendien nog een gratis legplan bij. U zal het misschien al opgemerkt hebben, maar uw bouw- of verbouwproject zal vlot verlopen als u kiest voor de producten en diensten van Swipe Zelfbouw.    

https://swipezelfbouw.be/