Reinvent your business
Image default
Bedrijven

Hoe gaat een specialist te werk bij het ontwerpen van uw moderne kantoorinrichting?

Kiest u voor een moderne kantoorinrichting die is voorzien van functioneel kantoormeubilair? Bij Brokx Projectinrichting bent u ervoor aan het juiste adres. Deze specialist gaat altijd zorgvuldig te werk. Als u een tekening heeft aangeleverd en uw wensen duidelijk zijn, stelt de ontwerper een offerte op. Daarna begint het pas echt en gaat Brokx Projectinrichting aan de slag. Binnen enkele weken is het ontwerp dan klaar om verwerkt te worden tot een moderne kantoorinrichting met mooi kantoormeubilair voor het kantoorpand van uw nieuwe bedrijf of uw nieuwe pand. Het belangrijkste van onze werkwijze is dat u als opdrachtgever centraal staat en u de regie blijft houden. Zo kunt u weer jaren vooruit! 

Voorzie uw nieuwe kantoor van moderne kantoorinrichting

Nadat u uw eigen bedrijf heeft gestart, is er pas écht werk aan de winkel. Tijd om een keuze te maken uit de verschillende oplossingen op het gebied van projectinrichting die er zijn. Met Brokx Projectinrichting voorziet u uw nieuwe kantoor van moderne kantoorinrichting met schitterend kantoormeubilair. Zo wordt uw onderneming altijd een succes! Wanneer u het juiste kantoormeubilair heeft gevonden, moet er natuurlijk ook gedacht worden aan de afwerking. Ook hiervoor kunt u terecht bij Brokx Projectinrichting. Maak een keuze uit de ruime collectie aan vloerafwerking en raambekleding. Hierbij heeft u de keuze uit vele gerenommeerde merken, zoals Desso, Dauphin en Vitra. Hiermee heeft de specialist al vele panden ingericht, waaronder de televisiestudio’s van de NTR.

Keuze uit drie verschillende opties bij het ontwerpen van een moderne kantoorinrichting 

U heeft keuze uit verschillende productcategorieën wanneer u besluit om uw kantoorinrichting inclusief bijpassend kantoormeubilair te laten ontwerpen door Brokx Projectinrichting. Bij het basic ontwerp krijgt u een 2D bovenaanzicht te zien, zodat u een overzicht heeft van wat u te wachten staat. Bij het medium ontwerp worden hier 3D visualisaties aan toegevoegd, zodat u zich nog beter kunt voorstellen hoe uw moderne kantoorinrichting er straks uit gaat zien. Wilt u helemaal inzichtelijk krijgen hoe uw nieuwe kantoor eruit komt te zien? Kies dan voor het luxe ontwerp, waarbij ook een fly-over filmpje of walkthrough filmpje wordt ontwikkeld. Zo krijgen u en uw medewerkers een compleet beeld van uw nieuwe werkomgeving.