Reinvent your business
Image default
Business

Al het nieuws binnen één druk op de knop

Er gebeuren continu dingen die later in het nieuws verschijnen, er is een hevig politiek debat, een spannende sportwedstrijd, een ontroerend verhaal, een grote ramp of een gerucht over het koningshuis. Er is altijd wel wat, en in deze samenleving voel je je verplicht om te weten wat er in de wereld speelt. Doordat we allemaal wel een smartphone, tablet, IPad, laptop of PC dichtbij hebben, wordt er van ons verwacht dat we constant online zijn. Dat we altijd weten wat het laatste nieuws is. Dat we er altijd over mee kunnen praten.

 

Dit is gemakkelijker gezegd dan gedaan, want elke dag, elk uur en zelfs elke minuut gebeurt er wel ergens iets dat nieuwswaardig is. Al het nieuws kunnen we natuurlijk nooit lezen, dus al het nieuws dat niet boeiend of belangrijk is voor ons, wordt minder laten zien op bij voorbeeld een nieuwssite. Dat zit zo. Hoe verder we iets van je gebeurt, hoe minder invloed het op je heeft en hoe minder je ermee hoeft te doen. Een kleine vulkaanuitbarsting in Indonesië bijvoorbeeld heeft voor de doorsnee-Belg geen enkele waarde of invloed op het leven. Voor de levens van de mensen die om de betreffende vulkaan wonen, is de uitbarsting natuurlijk van leehnavasor levensgrote invloed. Wij Belgen hebben dan ook het meeste belang bij nieuws uit België. Daarnaast is het ook interessant om te weten wat er in de rest van de wereld gebeurt, maar dat komt op de tweede plaats.

 

Op het nieuwsplatform Redactie24, vind je altijd relevant nieuws uit België en omstreken. De journalisten, fotografen en redacteuren zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bezig om het meest relevante nieuws voor jou te documenteren. Het laatste nieuws belgie zal je daar altijd vinden, zodat je snel op de hoogte bent van het nieuws van vandaag.

https://www.redactie24.be/