Reinvent your business
Image default
Business

Alle toepassingen van vloertegels

Vloertegels zijn razend populair. Natuurlijk is het zo dat deze altijd al in de keuken, badkamer en het toilet werden gebruikt. Er zijn tegenwoordig echter veel meer toepassingen mogelijk van tegels voor zowel binnen als buiten gebruik. Er zijn namelijk veel meer soorten tegels met ieder eigen aspecten die uniek en vernieuwend zijn. In dit artikel wordt geadviseerd welke vloertegels het beste ingezet kunnen worden in welke ruimte binnen, welke tegels handig zijn voor de tuin en wat de aspecten zijn van elk materiaal tegels. Direct zelf oordelen? Ga naar Pand16!

 

Binnenshuis vloertegels

Vloertegels die binnenshuis worden gebruikt zijn, tegen de verwachting van sommige mensen niet alleen de keramische tegels die u in de badkamer en keuken tegenkomt. Nee, sterker nog, voor elke ruimte binnenshuis zijn er tegels toepasbaar. De vloertegels die binnenshuis worden gebruikt zijn inderdaad die van keramiek, maar ook pvc-tegels en natuursteen materiaal.

 

Tegels voor de tuin

Deze laatste is ook toepasbaar voor in de tuin. Natuurstenen vloertegels geven een luxe en logischerwijs natuurlijke uitstraling. Ze zijn echter relatief prijzig en daarom kiezen veel mensen voor in de tuin ook tegels van cement. Deze cementen vloertegels zijn tevens erg hard en gaan lang mee.

 

Aspecten tegels en advies

Er zijn eindeloos veel opties van vloertegels die u kunt kiezen voor de toepassing in of rond uw huis. De vier soorten tegels die behandeld zijn, zijn:

Keramische tegels

PVC-tegels

Natuursteen vloertegels

Cement tegels

Keramiek is vooral toepasbaar in vochtige ruimtes vanwege de waterafstotende aspecten. Dit geldt ook voor PVC-Tegels. Deze worden echter ook veel gebruikt in de slaapkamer en woonkamer, omdat er voor goedkoop veel mee bereikt kan worden. Deze komt in veel vormen, is ideaal voor toepassingen als vloerverwarming, werkt isolerend en voelt prettig aan. Ook natuursteen wordt veel gebruikt in deze ruimtes. Ook buiten komt deze voor, net als cement, al zijn deze vloertegels wat duurder. Wilt u alle opties nog even bekijken en advies ontvangen over uw situatie? Ga naar Pand16.

 

https://www.pand16.nl/