Reinvent your business
Image default
Business

Altijd en overal bereikbaar met zakelijke telefonie Voipzeker

 

Zakelijke telefonie van Voipzeker

Zakelijke telefonie van Voipzeker Steeds meer bedrijven stappen over van vaste analoge telefonie naar zakelijke Voip telefonie.  Dit is een erg logische stap. U bent namelijk altijd en overal bereikbaar, u betaalt minder kosten en kunt gebruik maken van een online portaal.

Altijd en overal bereikbaar met zakelijke telefonie Voipzeker Met zakelijke telefonie van Voipzeker bent u altijd en overal bereikbaar. U kunt gebruik maken van een stabiele internetverbinding met een hoge snelheid tot wel 500MB’s. Met zakelijke telefonie van Voipzeker kunt u daarnaast telefoongesprekken van uw vaste lijn ontvangen op uw mobiel. Hierdoor bent u ook als u niet op kantoor zit altijd bereikbaar.

U betaalt minder kosten U kunt met zakelijke telefonie van Voipzeker tot wel 70% besparen. Door een vast bedrag per maand te betalen hoeft u niet meer te betalen voor een starttarief of kosten per minuut. U betaalt ook geen doorschakelkosten meer met zakelijke telefonie van Voipzeker en kunt gratis bellen met uw collega’s. Voor gesprekken naar het buitenland is Voip telefonie ook de ideale oplossing. Dit komt doordat er een open markt is ontstaan waarbij het voor Voip providers mogelijk is geworden om per land/bestemming een andere aanbieder te gebruiken.

Online portaal Als u kiest voor zakelijke telefonie van Voipzeker kunt u gebruik maken van een online portaal. In dit portaal kunt u aanpassingen doen in het veranderen van het keuzemenu, voicemail of het kiezen van een doorschakeling. Uit ervaring is gebleken dat bedrijven niet erg bezig zijn met telefonie. Als de telefoon het doet wordt het als prima ervaren. Door het online portaal kunt u snel aanpassingen doen zodat u binnen een paar minuten weer door kunt met uw dagelijkse werkzaamheden.

Met zakelijke telefonie van Voipzeker bent u altijd en overal bereikbaar en betaalt u minder kosten. Bovendien kunt u gebruik maken van het online portaal waardoor u snel aanpassingen kunt doen. Neem contact op met Voipzeker om te kijken wat het bedrijf voor u kunt betekenen.

https://www.voipzeker.nl/voip/zakelijk.html