Reinvent your business
Image default
Business

Autowrak verkopen binnen 1 dag

Het is heel eenvoudig om je autowrak te verkopen. Dit kan namelijk snel en kosteloos via de autoveiling van Besteautobod. Alles kun je online, dus via internet, regelen, van het aanmelden van de wagen, tot en met het accepteren van het bod. Zo kun je binnen 1 dag je autowrak verkopen zonder kosten te maken!

Welke auto verkopen

Via de autoveiling van Besteautobod kun je iedere auto verkopen, ook een auto met een gebroken distributieriem (motorschade), een kapotte koppeling, een defecte versnellingsbak, een ongeval wagen, of andere technische mankementen. Op iedere auto ontvangt u altijd het hoogste bod, ook op uw autowrak!

 

Het hoogste bedrag voor uw autowrak

De online autoveiling van Besteautobod telt meer dan 5000 aangesloten garagisten welke deel uitmaken van de veiling. Wanneer u uw autowrak aanmeldt, dan komt deze automatisch in de veiling terecht waar de aangesloten garagisten de wagen kunnen bekijken. Hier kunnen zij ook een bod uitbrengen en elkaar overbieden. De veiling duurt slechts 24 uur waardoor de garagisten zeer actief zijn en het bieden snel verloopt. Dit resulteert in een goed en hoog bod op uw autowrak. Bovendien hoeft u niet langer dan 1 dag te wachten. Het hoogste bod dat u ontvangt op uw autowrak is geheel vrijblijvend. U bent dus niet verplicht de wagen te verkopen. Wilt u de wagen wel verkopen, dan ontvangt u het hoogste bod.

 

Bent u  akkoord gegaan met het hoogste bod, dan heeft u uw auto verkocht! Uw auto wordt dan volgens afspraak bij u thuis opgehaald.

 

Geen keuring nodig

Normaal zou de auto voorzien zijn van een keuring voor verkoop. Dit is niet nodig wanneer u uw autowrak via Besteautobod verkoopt. U hoeft de wagen dus niet te laten keuren. U kunt dus iedere auto verkopen, in welke staat deze dan ook verkeert.

 

Merken en modellen

Alle merken en alle modellen zijn welkom. Heeft u een Alfa Romeo, BMW, Citroën, Dacia, Ford, Hyundai, Kia, Lancia, Mercedes, Opel, Peugeot, Renault, Seat, Volkswagen, Volvo, of ander merk auto? Dan kunt u hem gratis verkopen!

 

Niet alleen een break of berline kunt u probleemloos aanmelden, maar ook een camion, pickup, suv, terreinwagen of monovolume. Schade, of geen schade. Wrak of geen wrak.

 

Autowrak verkopen zonder kosten

Normaal gezien bent u bijna gedwongen om kosten te maken, om van uw autowrak af te komen. Denk daarbij aan adverteren via een zoekertje. Ook kost het u veel tijd. Via Besteautobod kunt u uw autowrak verkopen binnen 1 dag, zonder daar zelf kosten voor te maken. U meldt uw auto online aan bij de veiling en binnen 1 dag ontvangt u het hoogste bod waarvoor u de wagen direct kunt verkopen. De veiling kost niets, net als het auto verkopen. Bovendien is verkopen niet verplicht, dus u loopt geen enkel risico.