Reinvent your business
Image default
Business

Bouwhekken

AIC levert, transporteert en plaats bouwhekken

Als gerenommeerde leverancier van materieel en machines voor bouwplaatsen in heel Nederland levert AIC natuurlijk prima bouwhekken. Stabiel, robuust, duurzaam en makkelijk te verplaatsen, dat zijn kenmerken van de bouwhekken van AIC. Als full service leverancier levert AIC niet alleen de bouwhekken, maar transporteert ze ook naar uw bouwplaats, waar ze direct worden geplaatst. Zo kunt u uw aandacht besteden aan dingen die écht belangrijk zijn.

Gewoon goede bouwhekken voor een gunstige prijs bij AIC

Met meer dan zestig jaar ervaring met inrichting van bouwterreinen weten de mensen van AIC precies welke producten u nodig heeft. Het bestelt een stuk makkelijker als uw leverancier gelijk op dezelfde golflengte zit. Bij AIC vindt u geen tientallen verschillende soorten bouwhekken, maar alleen die varianten die ook echt wat toevoegen. Hetzelfde geldt voor de accessoires: alleen hulpstukken met een duidelijke toegevoegde waarde, zoals: afdekschermen, scharnieren, klemmen en transportblokken. Alles voor een gunstige prijs, zoals u van AIC gewend bent.

Verhoog uw naamsbekendheid met de bouwhekken van AIC

De bouwhekken van AIC kunnen eenvoudig en snel worden geplaatst en beschermen uw bouwplaats tegen ongewenst bezoek, diefstal en vandalisme. Door ze te voorzien van naamplaten met logo en naam, vergroten ze ook uw naamsbekendheid. Nog opvallender wordt het als u uw bouwhekken voorziet van afdekschermen met full color print, bijvoorbeeld met een schitterende presentatie van uw bouwproject. Ook heel functioneel is een afdekscherm met uw logo, naam en contactgegevens in full color. Het afdekscherm verbetert de bouwplaatsbeveiliging, terwijl de print een positief effect heeft op uw naamsbekendheid in de buurt. Informeer naar de mogelijkheden bij AIC.

Geïnteresseerd in de bouwhekken van AIC

Geïnteresseerd geraakt in de mogelijkheid om uw bouwhekken te voorzien van uw naam en logo of wilt u meer weten over afdekschermen met full color print? Neem dan contact op met onze klantenservice en bel 0341 – 41 33 41. Of stel mail uw vragen naar info@aic.nl.