Reinvent your business
Image default
Business

Buisverlichting, wat is dat nou precies?

Zoals de naam al prijsgeeft, heeft buisverlichting de vorm van een buis. ‘Normale’ verlichting heeft vaak meer een ovale of ronde vorm, in tegenstelling tot buisverlichting. Maar er is natuurlijk niet voor niks gekozen voor deze vorm verlichting. Buisverlichting heeft namelijk unieke voordelen met dank aan zijn vorm. Benieuwd naar wat deze voordelen zijn? Lees dan zeker even verder want in dit artikel wordt dieper in gegaan op de verschillende voordelen van buis verlichting ten opzichte van andere verlichting.

Buisverlichting wordt steeds populairder!

Steeds meer en meer mensen zien in waarom buisverlichting zo ideaal is. Wanneer iemand de overstap heeft gemaakt van bijvoorbeeld een hanglamp naar buisverlichting, profiteert hij/zij direct van alle voordelen van buisverlichting. Met behulp van buisverlichting kun je een veel groter oppervlakte verlichting dan met bijvoorbeeld hangverlichting. Dit komt doordat buisverlichting een unieke vorm heeft, die het licht in een rechte lijn verspreidt. Dit is bijvoorbeeld ideaal voor boven een bureau of desk. Aangezien buisverlichting dezelfde langwerpige vorm heeft als een bureau, wordt deze ook in de gehele lengte goed verlichting.

Een kleurtje voor de afwisseling?

Naast een eenvoudige witte, crème of licht gelige kleur kun je buisverlichting ook in een gave felle kleur aanschaffen! Denk bijvoorbeeld eens aan rode, gele of groene buisverlichting! Hiermee steel je zeker de show. Deze vorm van buislampen staat zeker gaaf in een café, club of discotheek. Maar ook andere ruimtes waar het vaak wat donkerder is zal deze vorm van verlichting helemaal tot z’n recht laten komen.

Is buisverlichting iets voor jou?

Benieuwd of buislampen ook iets zijn voor jou? Google dan zeker eens op een van de volgende termen: buislampen, mogelijkheden buis verlichting of buis led lamp. Hier kun je nog meer informatie lezen over de vele mogelijkheden en voordelen. Buisverlichting zal jouw dan ook zeker overtuigen!

http://www.zone-atex.nl/buisverlichting/