Reinvent your business
Image default
Business

De mogelijkheden op het gebied van beauty

Tegenwoordig gaan mensen de naald niet meer uit de weg om een ingreep te laten uitvoeren. Dit resulteert in een stijging van het aantal behandelingen over een periode van 10 jaar. Men laat steeds meer aan zichzelf verbeteren en veranderen. Zij vinden hun zelf niet mooi of niet mooi meer. Dit kan verschillende oorzaken hebben, men voelt zich door het ouder worden minder mooi of minder aantrekkelijk. Dit resulteert in ontevredenheid wat dan vervolgens ervoor zorgt dat men zich laat behandelen. De behandelingen beginnen vaak klein, namelijk een Botox behandeling dit kan uitgroeien tot een zeer grote en complexe facelift. Dit maakt het mogelijk om het gezicht totaal te veranderen, maar ook heeft het effect op het originele uiterlijk, namelijk dat men hier minder op gaat lijken.

Maar deze behandelingen hoeven niet altijd uitgevoerd te worden door een naald of een mes, een laser kan ook verschillende functies overnemen. Ook is het toepassen van de laser mogelijk over het gehele lichaam. Zo kan men ook het gezicht, maar ook de benen laten behandelen met een laser. Maar er zijn ook vervelende kwaaltjes te verminderen en te verwijderen met een laser. Een dergelijke behandeling kan bijvoorbeeld ontharen zijn, op bijvoorbeeld een rug of op de armen. Definitief ontharen is dus goed mogelijk en zorgt ervoor dat deze vaak vervelende haartjes niet meer terug groeien. Dit wordt veroorzaakt doordat het haarzakje door de laser vernietigd wordt.

Maar na 1 behandeling zijn de haartjes niet allemaal weg, het duurt gemiddeld 8 tot 12 behandelingen voordat het lichaamsdeel definitief onthaard is. Ook dient deze behandeling na 8 weken wachten herhaald te worden, het definitief ontharen is een redelijk proces, dat is iets waar men rekening mee moet houden aan het begin. Al met al zorgt het ervoor dat er geen haartjes meer groeien op de verkeerde plekken, zodat u in de zomer gewoon in uw zwembroek kan zitten.