Reinvent your business
Image default
Business

Een betrouwbare en voordelige Koeriersdienst Gelderland

Tijdige levering van uw orders

Wie een eigen bedrijf heeft of als zzp’er regelmatig te maken krijgt met spoedzendingen, weet hoe belangrijk het is dat pakketjes op tijd aankomen bij uw klanten. Om het contact met uw klanten goed te houden, wilt u de beloofde snelle en accurate service kunnen verlenen dat bij het imago van uw onderneming past. Soms komt het helaas voor dat een verzending is blijven liggen, terwijl die eigenlijk nog wel voor het weekend verstuurd moet worden. Maar ook als particulier kunt u natuurlijk te maken krijgen met een incidentele spoedzending die snel van A naar B gebracht moet worden. Denk bijvoorbeeld aan een verjaardag die u net te laat te binnenschiet, terwijl het een belangrijke relatie betreft die u niet wilt teleurstellen. Het inschakelen van een koeriersdienst is hierbij de perfecte oplossing. Een koeriersdienst is in te schakelen voor spoedleveringen maar ook voor het overnemen van transportopdrachten.

Schakel een Koeriersdienst Gelderland in voor express leveringen 

Is er onverhoopt een pakket blijven liggen, of een complete levering, en moet dat materiaal snel van de ene naar andere plek vervoerd worden? Schakel dan Koeriersdienst De Vries in. De Vries is dé Koeriersdienst  in Gelderland die 24 uur peer dag en zeven dag per week razendsnel express verzendingen aflevert vanuit heel Gelderland. Waar in Nederland uw pakket ook afgeleverd moet worden: De Vries Koeriersdienst regelt het voor u tegen scherpe, aantrekkelijke tarieven. Onze ervaren chauffeurs zijn goed opgeleid, rijden in nette, representatieve auto’s en leveren uw pakket niet alleen bij de deur maar ook bij de klant af. Bij Koeriersdienst De Vries bent u dus verzekerd van een snelle én klantvriendelijke benadering. Niet alleen voor kleine tot middelgrote pakketten maar ook voor het versturen van grote pallets met onze palletdienst

Neem contact op met onze Koeriersdienst Gelderland 

Neem nu meteen contact met ons via het telefoonnummer 06-20115184. Er staat een groot netwerk koeriers klaar om als Koeriersdienst Gelderland vanuit elke plek in de provincie uw leveringen door heel Nederland te zenden. En anders kunt u ten alle tijde de website bezoeken.