Reinvent your business
Image default
Business

Een nieuwe uitstraling na een korte behandeling

Iedereen wil er graag goed uitzien. Als je bijvoorbeeld een belangrijk gesprek hebt dan ben je altijd net wat extra tijd kwijt om er net wat beter uit te kunnen zien. We willen namelijk altijd een goede indruk maken bij een ander. Dit is omdat we als mens eigenlijk ontzettend snel een oordeel vormen over een ander. Als je een persoon nog niet kent heb je je oordeel toch al gemaakt omdat je hemt bijvoorbeeld al heb zien lopen of staan. Het oordeel is binnen enkele seconden al gemaakt.

 

Een uitstraling is dus belangrijk, omdat we zo snel oordelen. Maar dat is slechts een van de redenen waarom we er graag goed uit willen zien. Een andere belangrijke reden waarom we altijd graag zoveel tijd besteden aan het opvrolijken van ons uiterlijk is vanwege ons zelfvertrouwen. Voor de een is het belangrijker dan voor de ander, maar een goed uiterlijk zal altijd invloed op je keuzes hebben. Wanneer je een nieuw kapsel of outfit hebt dan voel je je altijd net wat onoverwinnelijker. Je bent dan geneigd vaker ja te zeggen. Terwijl als bijvoorbeeld heel je ochtend fout gaat en je haar niet goed zit dan wil je liever ook niet veel nieuwe dingen ervaren.

 

Niet altijd kan je zelf wat veranderen. Een nieuw kapsel of nieuwe kleren zijn dan niet meer genoeg. Wanneer je ouder wordt dan neemt de kans op rimpels ook toe. Velen willen dit zo lang mogelijk kunnen uitstellen, want rimpels worden eigenlijk nooit gewaardeerd. Rimpels zijn dan nog wel makkelijk weg te werken. Al moet je daarvoor naar een cosmetische kliniek. De behandeling ervoor duurt niet langer dan een uur bij faceland. Hier wordt Botox voor gebruikt en de botox prijs ligt rond de 85 euro per zone. Helaas is niet elke behandeling even gemakkelijk. Je zal daarom, als je iets wilt veranderen, eerst altijd een consult hebben met een chirurg om de mogelijkheden te bespreken. 

http://www.faceland.nl