Reinvent your business
Image default
Business

Interieurbeplanting

Interieurbeplanting brengt meer dan alleen sfeer in uw bedrijf. Het heeft een positief effect op zowel de arbeidsproductiviteit als de gezondheid van uw medewerkers. Mooie planten in uw interieur opnemen gaat veel verder dan uw werkomgeving decoreren.

Gezonde werkplek

Interieurbeplanting zorgt voor een betere luchtkwaliteit. En het werkt mee aan het dempen van het geluid. Bovendien zorgt extra beplanting voor een betere luchtvochtigheid door de verdamping van water. De actieve eigenschappen van de beplanting zorgt dat de concentratie schadelijke stoffen afneemt. De juiste interieurbeplanting werkt dus mee aan een betere werk-,leef- en herstelomgeving. Met planten haalt u zeker een dosis gezondheid in huis. Eén plant per persoon maakt al verschil. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat goede interieurbeplanting een hogere productiviteit ondersteunt. En uw personeel voelt zich ook nog eens prettiger op hun plek.

Positieve sfeer

Met de juiste groene oplossingen schept u eenvoudig een prettige sfeer. Klanten, bezoekers en collega’s bemerken meteen een positieve sfeer. Een ruimte die tegelijkertijd rust geeft en inspireert. Interieurbeplanting is de manier bij uitstek om uw kantoor letterlijk en figuurlijk een nieuw leven te geven. Beplanting hoort bij de aankleding van een ruimte of gebouw. Iedere plant heeft specifieke eigenschappen, afwijkende vormen, kleuren, groottes en soms geuren. Kantoorplanten zijn doorslaggevend voor de juiste sfeer. Moet een ruimte bijvoorbeeld activiteit of ontspanning uitstralen?

Gezonde planten

Planten blijven langer gezond als ze op de juiste plek staan. Met voldoende licht, niet op de tocht en natuurlijk bij de juiste temperatuur. Dat verschilt per plant, de moeite waard om goed advies in te winnen over uw interieurbeplanting. Zo houdt uw langer plezier van de beplanting en verliest uw investering zijn waarde niet.