Reinvent your business
Image default
Business

Kantoorruimte zoeken in Gent

U bent ondernemer en heeft besloten dat u nieuwe kantoorruimte nodig heeft in Gent. Maar wat is geschikte ruimte voor uw situatie? Hoe groot is uw bedrijf, in welke branche zit u en welke wensen heeft u? SKEPP zet graag een aantal mogelijkheden voor u op een rijtje.

Flexibele werkplekken

Kiest u voor een flexplek, dan kiest u in feite voor een membership die u recht geeft om onbeperkt gebruik te mogen maken van de beschikbare plekken in de open kantoorruimte. Er dienen dan wel plekken beschikbaar te zijn. Indien het vol zit heeft u helaas pech. Een flexplek is goedkoper dan het huren van een volledige ruimte, maar u heeft wel minder zekerheid.

Kantoorkamers

Onder kantoorkamers verstaan we een eigen afgesloten ruimte, ook wel bekend als kantoorunit. Onze kantoorkamers worden gemeubileerd te huur aangeboden en zijn zo’n 6m2 tot en met 100m2. Vaak zijn deze kamers te vinden in business centers. Het biedt meer privacy dan een flexplek en is geschikt voor meerdere personen. Kantoorkamers zijn te huur voor 1 persoon, maar ook voor 10 of 15 personen. Wilt u een plek waar u veel privacy heeft en een rustige werkomgeving kunt creëren? Dan is een kantoorkamer zeer geschikt voor u.

Grote kantoorruimte op maat

Liever een ruimte op maat? Kies dan voor een grote kantoorruimte. Deze is speciaal ingericht op basis van uw wensen en behoeften. In praktijk gaat het vaak om een kantoorruimte vanaf 100m2 met open flexplekken, kantoorkamers en vergaderruimte.

Meer weten over de mogelijkheden?

Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van kantoorruimte huren in Gent? Vraag onze vastgoedconsultants gerust om hulp of breng een bezoek aan de website.

https://skepp.com/be/kantoorruimte-zoeken/gent