Reinvent your business
Image default
Business

Kies voor een goede begeleiding door een Spoor2expert

Ziekte, dreigend ontslag, re-integreren, nieuwe baan, nieuwe werkgever er zijn kansen genoeg voor medewerkers met hulp van de Spoor2expert. Een nieuwe baan is een mooie kans. De Spoor2experts van ADXpert leggen vooral in de eerste gesprekken de aandacht op de aanwezige vaardigheden en de persoonlijke kwaliteiten van de medewerker. Een juiste instelling van zowel werkgevers als medewerkers is vanaf de eerste dag van samenwerking een must voor alle partijen. Voorop staat dat persoonlijke aandacht voor en de persoonlijke inzet van de medewerkers van cruciaal belang is voor het welslagen van het spoor2traject. Een positieve en actieve houding en instelling zorgen dan al snel voor een nieuw begin.

Spoor2expert wanneer re-integreren onmogelijk is

Wanneer blijkt dat een werknemer niet meer kan re-integreren bij de eigen werkgever kan de Spoor2expert hulp bieden bij de re-integratie bij een andere werkgever. Het zogenaamde Spoor 2 traject. Daarbij is het van belang dat de werkgever alles in het werk stelt om de medewerker terug te laten keren in het arbeidsproces. Hiermee voorkomt de werkgever sancties van het UWV.

Schakel de Spoor2expert binnen 6 weken in

Om sancties te voorkomen is het belangrijk dat de Spoor2expert van ADXpert binnen 6 weken na het arbeidsdeskundig onderzoek het Spoor 2 traject opstart. Zo laat u als werkgever de wil om alle medewerking te verlenen zien aan het UWV. Met de professionals van ADXpert bent u als werkgever maar ook uw medewerkers verzekerd van een adequate begeleiding. Essentieel hierbij zijn een traject op maat en een gedegen rapportage over de voortgang.

De Spoor2expert zoekt geschikte vacatures

De Spoor2expert besteedt veel tijd en aandacht in het vinden van geschikte vacatures. Zodat de medewerker zijn volledige aandacht kan richten op zijn persoonlijke ontwikkeling: sollicitatie vaardigheden, opstellen CV, het schrijven van brieven en het oefenen van het voeren van sollicitatiegesprekken. De Spoor2expert biedt daarbij uiteraard de nodige ondersteuning.

Wanneer u als werkgever of als medewerker meer wilt weten wat de Spoor2expert van ADXpert voor u kan betekenen, neemt u gerust geheel vrijblijvend contact met hen op. Uw vragen over het Spoor 2 traject zullen ze graag voor u beantwoorden.

Gerelateerde artikelen

3D printen materialen

Persoonlijk contact weer mogelijk maken

Afvalcontainer amsterdam huren