Reinvent your business
Image default
Business

Koalabedding Spiderman dekbedovertrek

 

Koalabedding heeft diverse Spiderman dekbedovertrekken in de collectie. Deze superheld was eens een gewone tiener, maar toen hij werd gebeten door een radioactieve spin heeft hij superkrachten verkregen. Met gemak klimt hij op gebouwen en slingert door de stad heen. Het is een voorbeeld geworden voor kinderen die ook zo sterk en moedig willen zijn als dit stripfiguur. Je kan daarom bij Koalabedding terecht voor een Spiderman dekbedovertrek.

Deze overtrekken zijn uitgevoerd in verschillende formaten. Een aantal van deze Spiderman dekbedovertrekken is omkeerbaar, opdat er gewisseld kan worden van print. Je kan het hele assortiment online vinden bij Koalabedding. Hier vind je het perfecte kinderbeddengoed.

Diverse Spiderman dessins

Men kan bij Koalabedding diverse Spiderman dekbedovertrekken vinden. Ze zijn erg kleurig en in de meeste gevallen ook nog eens met een dubbele print. Dat laatste betekent dat er op elke zijde een aparte afdruk staat. Zo is het mogelijk voor jouw kind om te variëren met de dessins van het Spiderman dekbedovertrek. Er zijn dekbedovertrekken met Spiderman in gevechtshouding, maar ook waarin hij temidden van de wolkenkrabbers slingert. De patronen en kleuren zijn terug te vinden op de bijhorende kussensloop. Ben je van plan om een Spiderman dekbedovertrek te kopen bel of mail dan naar Koalabedding.

Van katoen gemaakt

De Spiderman dekbedovertrekken die men bij Koalabedding kan krijgen zijn doorgaans van 100% soepel katoen gefabriceerd. Een uitzondering is de hang versie ervan. Dit kinderbeddengoed is vervaardigd uit 50% katoen en 50% polyester. Dit materiaal is uitstekend voor in de kinderslaapkamer. Het ventileert goed en voorkomt zo dat jouw kind badend in het zweet wakker wordt. In de winter houdt het een kind warm en is gedurende de zomer koel. Ook gaat deze stof erg lang mee wat dit zeer nuttig maakt in een kinderkamer. Men kan zo van een lange tijd genieten van een stoer Spiderman dekbedovertrek.

 

https://www.koalabedding.nl/