Reinvent your business
Image default
Business

Koffiebekers bedrukken

Wilt u koffiebekers bedrukken met een eigen opdruk? Laat dan Koffiebekerbestellen.nl uw logo of afbeelding op deze plastic en kartonnen containers zetten. U maakt daarmee een uniek indruk op personeel en uw klanten waardoor het bedrijf dat u runt een eigen stijl krijgt. Op deze wijze werkt u aan de branding door simpelweg een koffiebeker te bedrukken.

Elke dag drinken er mensen op kantoor een bakje pleur waardoor u veel exposure kunt mislopen als u uw bekers niet zou laten bedrukken. Ga voor dat extra stukje marketing en geef aan alles wat u doet een professioneel beeld mee. Zo hebt u in zeer korte tijd een grote naamsbekendheid verworven doordat u ervoor hebt gekozen om uw koffiebeker bij ons te bedrukken.

Alle koffie benodigdheden

Naast full color koffiebekers bedrukken is het mogelijk om al het bijkomende materiaal bij ons te bestellen. U hebt naast een bedrukte beker ook nog koffie, thee en andere aanverwante producten nodig. Sommige mensen drinken hun kop koffie zwart, maar anderen hebben liever wat melk erbij. Bij ons kunt u dergelijke accessoires bestellen. Haal uw creamersticks bij ons en geef een romige smaak mee aan de inhoud van de koffiebeker die u bij ons wilt bedrukken. Of maak de thee zoeter met suikersticks waar precies voldoende in zit voor een drinkbeker. U haalt dus al de benodigdheden voor uw bedrukte koffiebekers bij ons.

Andere bekers bedrukken

Het is naast het bedrukken van koffiebekers ook een optie om andere vloeistofhouders een kleur mee te geven. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor onze automaatbekers die standaard wit en bruin zijn. Zo kunt u de inhoud handig van elkaar onderscheiden door deze twee verschillende kleuren voor uw plastic bekertjes te gebruiken. Voor de liefhebber is er overigens ook nog een kartonnen beker die u net zo goed bij Koffiebekerbestellen.nl kunt laten bedrukken met een kleur of opdruk.