Reinvent your business
Image default
Business

Loodgietshop voor uw watertechniek

 

Op zoek naar degelijke watertechniek? Op de website van Loodgietshop vindt u alles wat een loodgieter of een doe-het-zelver nodig heeft. Zo leveren we alles op het gebied van watervoorziening, de verwarming van de woning en alles wat bij het onderhoud komt kijken. Loodgietshop levert bijvoorbeeld losse onderdelen voor de keuken, de badkamer, de centrale verwarming en om de verbinding van de waterkringloop in huis tot stand te laten komen.

Als u uw producten bij Loodgietshop haalt wordt het installeren van sanitaire meubels erg gemakkelijk. Niet alleen verkopen we alles voor de badkamer, maar ook het daarvoor geschikte gereedschap leveren aan aan onze loodgieters. Zo bent u bij ons van alles voorzien. Neem om die reden eens een kijkje bij Loodgietshop.nl en zie wat wij u kunnen bieden.

Watervoorziening

Ieder huis heeft watertechniek nodig daarom biedt Loodgietshop divers goed op het gebied van de watervoorziening. Zo kunt u boilers aanschaffen voor warm water uit de kraan. Dit kunnen traditionele op gas brandende apparaten zijn, maar ook elektrische. Voor ieder plekje in de woning is er een apart onderdeel beschikbaar. Loodgietshop.nl levert bijvoorbeeld kranen voor in de keuken, voor in het toilet, in de badkamer en aparte kranen die geïnstalleerd kunnen worden op wastafels.

Daarnaast zijn er speciale douchekoppen beschikbaar voor een regendouche. Ook is er keramiek voor de douche beschikbaar zoals wastafels en alle andere benodigdheden , zoals douchekranen. Indien u dus zelf aan het werk wilt gaan met hoogwaardige watertechniek producten dan kunt u het beste eens een kijkje nemen op Loodgietshop.nl

Doucheruimtes

Voor doucheruimtes biedt Loodgietshop ook meerdere opties aan. Zo zijn er douchecabines en douchebakken beschikbaar waar een bad in kan of niet. Om de badkamer verder aan te kleden zijn er handige doucheschermen beschikbaar die weren tegen opspattend water. Deze zijn ondere andere als glazen wanden beschikbaar. Ook zijn er badschermen te verkrijgen die aansluiten op uw ligbad of ander type bad die u tevens bij Loodgietshop kunt halen. Voor iedere watertechniek vinden wij een oplossing.