Reinvent your business
Image default
Business

Professioneel schoonmaakbedrijf Antwerpen

Ik ben zaakvoerder van een bedrijf met een twintigtal medewerkers. Omdat ons bedrijfsgebouw besgebouw behoorlijk uitgebreid is en bestaat uit zowel kantoor- als winkelruimte, vind ik het handig om samen te werken met een schoonmaakbedrijf om alles te onderhouden. Ik heb doorheen de jaren verschillende bedrijven geprobeerd, maar telkens ging er wel iets fout. Op aanraden van een collega-ondernemer kwam ik uiteindelijk terecht bij Group-f Cleaning & Facility Services uit Antwerpen.

Dit is een professioneel schoonmaakbedrijf dat overal in Vlaanderen actief is en heel wat kleine en grote bedrijven in haar klantenbestand heeft. Nadat ik contact opgenomen had, werd er al snel een afspraak gemaakt om onze wensen te bespreken. In een constructieve meeting werd meteen een voorstel gedaan voor schoonmaak van mijn bedrijf, volledig aangepast aan mijn wensen, noden en ook aan mijn budget. We kwamen dus makkelijk tot een overeenkomst en sindsdien komt een team van Group-f wekelijks langs om de kantoren en de winkel schoon te maken.

Er is een duidelijke planning afgesproken, omdat niet elke taak elke week hoeft gedaan te worden, en dat verloopt probleemloos. De medewerkers die ter plaatse komen zijn perfect op de hoogte van wat er moet gebeuren, en werken grondig en efficiënt. Ze zijn stipt op tijd en vriendelijk tegenover mijn personeelsleden en de klanten, iets waar ik veel belang aan hecht. Ik ben zeer teveden over Group-f Cleaning & Facility Services en verwijs collega’s graag door naar hun website voor meer informatie!

http://www.group-f.be/