Reinvent your business
Image default
Business

Rfid-tags Materiaalbeheer

Gebruik de RFID-tags van Geodynamics om al uw werkmateriaal vanaf nu tot in de puntjes te beheren en op te volgen. RFID-tags zijn tags die discreet aangebracht worden op allerlei materialen en die er vervolgens voor zorgen dat de exacte locatie van het materiaal in kwestie, te volgen is via specifieke software. Deze tool is eigenlijk onmisbaar voor elk bedrijf dat over veel werkmateriaal beschikt op verschillende locaties.

Bouwbedrijven bijvoorbeeld, die een enorm kapitaal aan gereedschap hebben, hebben echt nood aan een manier om het materiaal optimaal te beheren. Dit is nodig voor een snelle en accurate inventarisatie, maar ook voor het opmaken van een efficiënte planning en om medewerkers niet onnodig tijd te laten verliezen met het zoeken naar materiaal, of het ophalen van een toestel of stuk gereedschap op een andere locatie.

Het toepassingsgebied van de RFID-tags van Geodynamics is zeer breed: diverse sectoren kunnen van deze tool gebruik maken, van de bouwsector tot de informaticabranche. Ook voor het versturen van erg kostbare pakketten kan een RFID-tag een handige extra zekerheid zijn. Door het aanbrengen van de tag op het verpakkingsmateriaal volgt u de exacte locatie van uw zending, en beperkt u het risico dat er onderweg iets fout gaat. Het systeem is snel, intelligent en heeft een enorme betrouwbaarheid. De firma Geodynamics laat u graag kennis maken met deze vorm van materiaalbeheer op de website of door middel van een handige demo, die u ook online kan terugvinden.

http://www.geodynamics.be/oplossingen/rfid-tags-materiaalbeheer/