Reinvent your business
Image default
Business

Schoenen customizen

Het wordt steeds meer gedaan en er valt ook flink geld mee te verdienen; Schoenen customizen. De een customized een paar oude gympen, terwijl de ander nieuwe schoenen customzed en doorverkoopt. Het kost veel tijd en energie maar het resultaat mag er dan ook altijd wezen. Een oud paar schoenen oppimpen, een nieuw paar eigen maken, of juist dat ene vlekje op je schoen bedekken, het kan allemaal met Angelus leerverf.

Het begint bij het opdoen van inspiratie, plaatjes zoeken op Pinterest, een leuk design vinden op Instagram of een mooie maar wel hele dure schoen voorbij zien komen op Facebook. Vervolgens ga je de leerverf online bestellen. Met keuze uit meer dan 140 kleuren heb je genoeg keuze om je design tot jouw wens te maken. Je kan namelijk losse kleuren bestellen maar ook voordeelsets zijn erg handig om als beginner aan te schaffen. Zo heb je in 1 set gelijk alle basics in huis en kan je meteen aan de slag.

Nadat je alle gewenste kleuren binnen hebt, je schoenen zijn uitgekozen en je weet hoe je deze wilt customizen, kan het eindelijk beginnen. Je maakt de schoenen goed schoon zodat je met een schoon en droog oppervlak kan beginnen. Hierna kan je de leerverf aanbrengen. Ga jij voor een patroon, figuur of maak je gebruik van stencils? Je kan met de verf de mooiste creaties op je schoenen maken. Vervolgens is het belangrijk om de verf goed te laten drogen voordat er een eventuele tweede laag op gaat. Om je schoenen krasbestendig te houden kan je ervoor kiezen nog een beschermlaag aan te brengen met een finisher. 

Naast de leerverf die leerverfshop aanbiedt, bieden ze ook nog suedeverf, preparers, finishers en genoeg accessoires zoals penselen, tape, lege potjes om de verf in te mixen en andere hulpmiddelen om jouw schoenen te customizen.

https://www.leerverfshop.nl/