Reinvent your business
Image default
Business

Volg een Traineeship bij de overheid

Traineeship overheid

Wilt u uw opgedane kennis tijdens de studie in praktijk brengen? Volg dan een traineeship overheid. Hier leert u alles wat u moet weten over werken bij de overheid middels een traineeship. Newpublic zorgt dat de overheid gekoppeld kan worden met jong talent. Lijkt dit iets voor u? Solliciteer dan op onze website voor een Traineeship Overheid.

Hogeropgeleiden

Bent u net klaar met een bachelor of masteropleiding en kunt u uw vaardigheden inzetten bij de overheid? Dan is een traineeship overheid via Newpublic  echt iets voor u. In een traineeship overheid van twee jaar leert u de werkwijze in de praktijk. U bent volop werkzaam bij een overheidsinstelling en krijgt al het nodige studiemateriaal van ons toegereikt.

Baangarantie en vergoeding

Na deze overheid traineeship van twee jaar, is de kans groot dat u direct aan de slag kan bij het bedrijf. Indien dit niet het geval is, bezit u over de nodige kennis er ervaring om bij andere overheidsinstellingen te solliciteren. Tijdens uw traineeship overheid krijgt u een marktconforme traineeship vergoeding. Het is een investering in uw toekomst.

Wilt u uw vaardigheden inzetten om Nederland een stukje beter te maken? Kom werken bij de overheid. Wij bieden unieke traineeships aan voor jong talent dat toekomst ziet bij de overheid. Meer informatie over de traineeships? Neem een kijkje op onze website Newpublic.nl.