Reinvent your business
Image default
Business

Trouwen in een pittoreske en sfeervolle omgeving

Gefeliciteerd! U bent onlangs ten huwelijk gevraagd of u heeft uw partner gevraagd. Nu u dit moment heeft gedeeld met vrienden, familie en collega’s, wordt het tijd om na te denken over de invulling van de dag. Hoe gaat de jurk of het pak eruit zien? Wat wordt de vulling van de taart? En waar gaat u trouwen? Wellicht is een trouwlocatie op de boerderij iets voor u! Hoeve Kindergoed ligt in het pittoreske Ermelo en heeft alle ingrediënten voor een onvergetelijke dag.

Kies voor een trouwlocatie op de boerderij

Doordat u kunt overnachten op de trouwlocatie bij de boerderij, hoeft u niet na te denken over het vervoer. U kunt tot de late uurtjes door feesten en de feestlocatie is van alle gemakken voorzien. Denk hierbij aan een luxe keuken en een geweldig terras.

Reserveer uw trouwlocatie op tijd!

U wilt zo ontspannen mogelijk de belangrijkste dag van uw leven regelen. Omdat er behoorlijk wat regelwerk is, is het verstandig om de locatie op tijd vast te leggen. Kom gerust eens een keer langs en ontdek de prachtige hoeve. Voor meer informatie kunt u altijd een offerte aanvragen, u kunt het contactformulier invullen of u kunt ervoor kiezen om even te bellen.