Reinvent your business
Image default
Business

VT2000 – Het beheer van VvE’s in Amsterdam

 

Beheer VvE’s in Amsterdam – VT2000 neemt Verenigingen van Eigenaren door heel Nederland in beheer, dus zeker ook in Amsterdam. Zowel het hele beheer als een deel van het beheer kan verzorgd worden. In de portefeuille zijn opgenomen: complexen met woningen, winkels, bedrijven, gemengde complexen, garageparken en bedrijventerreinen.

Bereikbaar en betrouwbaar

VT2000 is op ieder moment van de dag bereikbaar  en dit 7 dagen per week. Dit dankzij de calamiteitendienst. Er wordt gewerkt met een vakkundig team met mensen die betrokken zijn bij de verenigingen en deze ook klantvriendelijk te woord te staan. Uw Vereniging van Eigenaren is bij VT2000 in goede handen.

In Amsterdam kunt u bovendien terecht bij onze dochteronderneming, De Amsterdamse VvE Beheerder.

Gecertificeerd

VT2000 is sinds 2013 SKW gecertificeerd. SKW staat voor Samen Kwaliteit Waarborgen. Dit geeft de kwaliteit van de VvE beheerder aan. Dit certificaat is ontwikkeld, zodat de goede Verenigingen van Eigenaren zich kunnen onderscheiden van de mindere.

Diensten

De diensten die worden aangeboden door zijn het administratief beheer, het financieel beheer, het technisch- en bouwkundig beheer en het regelen van verzekeringszaken inclusief de schadeafhandeling. Er wordt gebruik gemaakt van het programma Twinq. Twinq is een computerprogramma dat speciaal is ontwikkeld voor Verenigingen van Eigenaren. VT2000 werkt met Twinq en heeft het verschaffen van informatie verder doorontwikkeld. Zo is altijd alle informatie voor de klant en de VvE 24/7 online beschikbaar. De klanten zijn positief gestemd over Twinq.

Contact

Voor meer informatie over VT2000 kunt u mailen naar info@vt2000.nl of op onze site kijken. Wilt u weten wat er voor uw VvE betekend kan worden? Bel dan vrijblijvend met een van onze professionele Vereniging van Eigenaren beheerders op 0174-286262. Graag maken wij u attent op onze gratis overstapservice bij het afnemen van VvE beheer in Amsterdam en omstreken. VT2000 VvE beheer Amsterdam is de juiste keuze.