Reinvent your business
Image default
Business

VvE vastgoedservice

 

Wenst u VvE vastgoedservice? Dan bent u bij onze beheerders voor bedrijfsverzamelgebouwen, wooncomplexen, parkeergarages en scholen helemaal bij het juiste eind. De Amsterdamse VvE Beheerder heeft namelijk contact met tientallen experts die elk een eigen rol kunnen vervullen. Zo hebben we mensen die het onderhoud van uw bedrijfspanden en woningen kan uitvoeren. Deze vakspecialisten kunnen tevens een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) opzetten. Waarbij u enkel de planning hoeft te volgen om een veilig vastgoed te kunnen garanderen.

Verder omvat onze vastgoedservice nog andere zaken. Zo kunnen we al VvE beheerder uit Amsterdam de administratie bijhouden. Dat is erg belangrijk. De leden en bestuursleden van de vereniging van eigenaren moeten kunnen teruglezen welke plannen zijn gemaakt en welke beslissingen zijn genomen. Verder zal er secretarieel ook het een en ander gedaan worden. De Amsterdamse VvE Beheerder kan middels deze service ervoor zorgen dat iedereen die betrokken is in het beheerproces geïnformeerd blijft en dat afspraken worden gemaakt en doorgegeven.

Totaalpakket voor wooncomplexen

Er is tevens een VvE vastgoedservice te kiezen als totaalpakket voor wooncomplexen. Als VvE beheerder uit Amsterdam zullen we u en uw vereniging van eigenaren volledig ontzorgen. Er zal een onderzoek gestart worden naar de staat van uw woningen, appartementen en andere complexen. Zo kan men weten hoeveel erin geïnvesteerd moet worden en welke financiële stappen er genomen moeten worden. Op die wijze zal u er goed voor komen te staan met onze service voor uw vastgoed. Maak ook gebruik van deze handige diensten van de Amsterdamse VvE Beheerder en maak het uzelf gemakkelijk.

Andere services op maat ontvangen

Het is overigens ook mogelijk om andere vastgoedservices te ontvangen. Zo kan de Amsterdamse VvE Beheerder ervoor zorgen dat uw gebouwen, complexen en appartementen precies die dienst ontvangen die ze nodig hebben. Dat kan om bouwkundig of technisch onderhoud gaan door een specialist. Maar het kan ook gaan om de overname van een functie van een van de bestuurleden die actief was in de vereniging van eigenaren. Zo zijn er dus tal van taken die wij als VvE beheerders in de regio Amsterdam op ons kunnen nemen.