Reinvent your business
Image default
Business

Welke informatie vind je op een visitekaartje?

Het grote voordeel van visitekaartjes is dat deze ontzettend succesvol zijn! Zo’n klein kaartje kan bijna een wereld van verschil maken. Dankzij visitekaartjes kun je gemakkelijk je persoonsgegevens aan een ander geven. Denk hierbij aan informatie zoals je naam, functie, bedrijf en natuurlijk de middelen om je te kunnen bereiken. Maar daarnaast kan een visitekaartje natuurlijk nog veel meer informatie bevatten. Dat is ook zo mooi aan een visitekaartje, je kunt zelf beslissen welke informatie je wel en niet op een visitekaartje wil plaatsen: je hebt dit helemaal zelf in de hand wanneer je ervoor kiest om visitekaartjes te laten bedrukken bij een professionele drukkerij. Weet je niet precies welke informatie je nou wel en niet moet delen op een visitekaartje? Lees dan zeker even verder!

Welke informatie wel en welke niet?

Wat je wel en niet op je visitekaartje laat bedrukken heb je helemaal zelf in de hand, evenals het ontwerp de afmeting en meer! Maar er zijn natuurlijk een aantal zaken die op vrijwel elk visitekaartje voorkomen. Denk hierbij aan je voor- en achternaam, het bedrijf waarvoor je werkzaam bent, de adresgegevens van dit bedrijf, je functie en een telefoonnummer en e-mail adres zodat je goed bereikbaar bent. Maar naast deze standaard gegevens en informatie kun je je visitekaartje natuurlijk nog uitbreiden met meer informatie.

Extra informatie

Naast bovenstaande informatie kun je natuurlijk nog veel meer informatie aan je visitekaartje toevoegen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan social media gegevens. Je kunt er voor kiezen om de gebruikersnaam van je Facebook, Twitter, Instagram of YouTube account te delen. Zeker wanneer je op social media erg actief bent is dit helemaal geen slecht idee. Misschien reageer je zelfs wel sneller op een tweet of Facebook bericht dan op een e-mailtje. Maar dit is natuurlijk per persoon verschillend, en daarom is het zo mooi dat je de informatie op je visitekaartje zelf kunt samenstellen. Visitekaartjes maken echt een verschil!

http://www.drukbedrijf.nl/huisstijl/visitekaartjes/