Reinvent your business
Image default
Business

Zwevende tv meubels

Genieten van muziek, zonder ergernis met een zwevend tv-meubel van Spectral
Een moderne smart tv, gecombineerd met een smartphone of tablet en een geluidsinstallatie van topniveau biedt ontspanning van superieure kwaliteit. Stream muziek en video’s vanaf uw smartphone of tablet in no-time naar uw smart tv en het genieten kan beginnen! Of uw voorkeur heeft voor klassiek, jazz of hard-rock, elke muziek klinkt beter in kwalitatieve zwevende tv-meubels van Spectral. Want in een tv-meubel kunt u ongestoord genieten, zonder ergernis van losse apparaten en rommelige bedrading. Dat scheelt een boel ergernis.

Simpele bediening van uw installatie met Spectral Smart Control app
Kies voor een design zwevend tv-meubel van Spectral en kies dan ook voor de Spectral Smart Control app voor op uw smartphone of tablet. Met deze app kunt u alle apparatuur van uw tv-installatie bedienen. Door het Bluetooth infrarood link systeem worden alle signalen van de verschillende afstandsbedieningen gemapt naar uw smartphone. Geen gedoe meer met een afzonderlijke afstandsbediening per apparaat, maar simpel alle apparatuur bedienen met uw smartphone. Hoe smart wilt u het hebben?

Met een Spectral zwevend tv-meubel via inductie uw smartphone opladen?
De integratie tussen uw tv-meubel en uw smartphone kan nog verder gaan. Wat dacht u van de nieuwste Smart Charge-technologie waarmee u uw smartphone kunt opladen door deze gewoon op het zwevende tv-meubel neer te leggen? Door onder het oppervlak van uw tv-meubel een laadmodule te plaatsen, laadt uw smartphone zich automatisch op door middel van inductie. Het kan allemaal met een zwevend tv-meubel van Spectral.